Wednesday, March 19, 2014

poollicht komt heel dichtbij

Poollicht komt heel dichtbij

28/02 IN DE RAND
De Britten hebben gisteravond kunnen genieten van het noorderlicht. Op Twitter verschenen er foto's vanuit verschillende plaatsen in het Verenigd Koninkrijk. Ook in Nederland en Duitsland zou het noorderlicht te zien zijn geweest, maar dan wel in een zwakkere vorm. Het mooie natuurverschijnsel komt zo wel erg dichtbij.

wat er gebeurd is? De mooie poollichten, die normaal voorkomen op de noordpool, zijn aan het verschuiven naar de bewoonde landen als Verenigd Koninkrijk, Nederland en Duitsland. nu vraagt iedereen zich af hoe dit kan ,maar als we allemaal eerlijk zijn vonden we het een mooi spektakel waarvoor we normaal naar de Noordpool voor zouden moeten gaan. Is het een effect van de opwarming van de aarde? Daar hebben ze hier nog geen antwoord op gegeven.

Men kan dit fenomeen wel voorspellen, maar welk effect het heeft op de weersveranderingen of zelfs op de mensheid, daar zijn ze nog onduidelijk over. Zouden we nu niet meer naar de Noordpool moeten om de pool lichten te kunnen zien? het zou fijn zijn, maar is het wel goed voor de natuur. Is dit geen teken dat we slecht bezig zijn met onze wereld? Op dit alles is nog niet echt een antwoord op gegeven.

No comments:

Post a Comment